TRAILER Poezie-voorstelling 'Dansen naar de ochtend'

02-11-2023 ǀ Bonaire

KRALENDIJK - Op donderdag 2 november vond de première plaats van de poëzie-voorstelling "Dansen naar de ochtend". In het Terramar Museum op Bonaire was het publiek in een volle zaal getuige van een indrukwekkende voorstelling waarin dichter/performer Wilco Harbers iedereen op adembenemende wijze meenam op zijn reis van rouw, angst en gemis naar liefde troost en geluk. De reacties waren overweldigend positief. Voor overige voorstellingen: zie speellijst.

 

Artikel in Bonaire.nu > https://bonaire.nu/2023/11/04/poezie-voorstelling-dansen-naar-de-ochtend-maakt-grote-indruk-op-publiek/

 

Onder regie en advies van Sander van Egmond, maker/regisseur van de tv~documentaire 'De OE van vroeger' (2022), maakte dichter/schrijver Wilco Harbers een intieme poëzie-voorstelling op basis van gedichten uit zijn bundel 'Dansen naar de ochtend' (2023).

Wilco verhaalt in deze voorstelling over het verlies van zijn geliefde en neemt je mee op zijn reis van rouw en angst naar liefde, troost en geluk.

 

Duur: in overleg (maximaal 30 minuten).

Ook geschikt voor conferenties, scholingsbijeenkomsten, lezingen, etc.

 

Contact

E  info@wilco-harbers-poetry.com

 

 

 

 

 

 

28-08-2023 ǀ Bonaire

KRALENDIJKOp weg naar de première van mijn poëzie-voorstelling 'Dansen naar de ochtend' vond vandaag de 1e bespreking plaats met het productieteam Martijn Hisschemöller en Michiel Van Bokhorst.

Ik ben blij en dankbaar dat zij mij ondersteunen bij de realisatie van de voorstelling. Meer nieuws volgt.

 

Vanaf 1 oktober vind je de speellijst op deze website.